OK Benzin

Støt SBBC, hver gang du tanker

Støt sporten med dit OK Benzinkort

Få et OK Benzinkort med sponsoraftale og hjælp SBBC til bedre træningsforhold. For hver liter du tanker, giver OK 6 øre til klubben, så der kommer flere penge i klubkassen til nyt udstyr og vedligeholdelse. Når du har tanket 500 liter, så får klubben en ekstra bonus på 250 kr.

Det er nemt og hurtigt at få dit OK Benzinkort. Du skal ikke betale oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri, og du betaler kun din benzinregning én gang om måneden.

Når du bestiller et OK Benzinkort, kan du i bestillingsformularen vælge Svendborg Basketball club til og fortsætte din bestilling, og så er du godt på vej til at støtte klubben, hver gang du tanker med dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du nemt og hurtigt tilknytte dit kort til Svendborg Basketball Club. Ring på tlf. 78 73 12 01, så sørger de for al det praktiske eller log-in på deres hjemmeside og vælg at støtte Svendborg Basketball Club.

Vi håber meget at I vil støtte op om denne sponsoraftale. Alt I skal gøre er at oprette jer som kunde hos OK via deres hjemmeside. Alle i hele landet kan oprette sig, så det hele tæller - få endelig familie og venner til at støtte det gode formål - vi håber på en rigtig god opbakning.