Hjælp til Holdsport.dk

Få hjælp til de mest gængse funktioner for spillere og forældre

I Svendborg Basketball Club anvender vi Holdsport.dk som portal for tilmelding til træning, kampe og stævner samt til generel klubinformation. Det er vigtigt, at du bruger 8 minutter på at lære om de relativt få funktioner på holdsport.dk, som vi kræver, at du som medlem har styr på.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din træner eller kontingent@sbbc.dkIntro til Holdsport

Få en masse relevant information som ny bruger af Holdsport i denne video. 

Har du brug for hjælp til andre funktioner på Holdsport, kan du finde meget mere ved at trykke HER

Hvordan opretter/tilknytter jeg en forældreprofil?

Holdsport er ikke kun en app for medlemmer og trænere i en klub/et hold. Forældre til medlemmer er en hjørnesten i at få familielivet til at fungere, og uden forældrenes involvering ville sport og fritid slet ikke hænge sammen i Danmark.

Derfor kan man på Holdsport naturligvis tilknytte et barn/flere børn til en forældreprofil, og på den måde håndtere til/afmelding til aktiviteter, betaling af kontingent og meget mere på vegne af barnet - helt uden at være en del af holdet eller endda fremgå som en del af truplisten. Selve barnet kan IKKE tilgå forælderens profil via sit eget login - det kun forælderen, der har rettighed til barnet/børnene.

Læs mere om forældreprofil HER