Klubnyheder

COVID 19: Træning mandag og tirsdag er aflyst!

27. september 2020, 22.57

TRÆNING MANDAG 28/9 OG TIRSDAG 29/9 ER AFLYST I ALLE HALLER


Kære medlemmer, forældre og trænere,

Alle trænings-og klubaktiviteter er aflyst mandag og tirsdag i den kommende uge, som følge af potentiel Corona-smitte blandt enkelte af klubbens medlemmer. Hen over weekenden blev vi bekendt med, at enkelte spillere på klubbens U15 hold, der deltog i træningen fredag, efterfølgende er blevet hjemsendt fra skole grundet smitte med coronavirus i deres pågældende klasse. 

Som følge af dette blev al aktivitet for begge U15 hold indstillet og weekendens kampe aflyst. 


Desværre viser det sig, at spillere fra U13 var med til U15 træningen, og ligeledes U15 spillere til U17 træningen. 

Af rettidig omhu vælger vi derfor at aflyse al træning de kommende to dage for U9 t.o.m. U17. 


Vi opfordrer på det kraftigste til, at man som forældre til et hjemsendt barn overholder retningslinjerne vedrørende hjemsendelse og karantæne. 


Situationer som denne kan være svære at undgå, og vi har forståelse for at det er en vanskelig tid at være barn og forældre ifm. skole-og fritidsaktiviteter.  Overordnet beder vi alle der har symptomer eller formodet mistanke om smitte, om at blive hjemme og følge myndighedernes anbefalinger. 

På nuværende tidspunkt skal det oplyses at INGEN medlemmer er testet positive


Som klub og forening kan det ikke undgås at medlemmer, trænere, frivillige, krydser veje og færdes i hallen på tværs af hold. Derfor er det vigtigt at vi fortsat kan tilbyde et trygt miljø. Dette er et fælles ansvar blandt alle medlemmer i klubben. Husk derfor god håndhygiejne og egen drikkedunk ifm. træning og kamp. Podning/test for COVID 19:


Ved symptomer: Hvis du/dit barn oplever symptomer på COVID 19 (Feber, hovedpine, tør hoste, træthed, ondt i halsen, muskelsmerter, vejrtrækningsbesvær m.m.) skal testen bestilles via egen læge. I dette tilfælde er der INGEN træning eller ophold i hallerne. 


Ingen symptomer: Hvis du/dit barn IKKE oplever symptomer på COVID 19 men alligevel ønsker at blive testet, kan der bestilles tid ved nærmeste teststed. Se mere på www.coronaprover.dk


Klubnyheder