Klubnyheder

Nye internationale trænere til SBBC

15. juli 2020, 15.47Svendborg Basketball Club vil gerne byde velkommen til to nye trænere, nemlig Ivan Guerrero (t.v.) og Nicolas Seijo (t.h.). Begge kommer fra den argentiske klub Peñarol de Mar del Plata, og har netop underskrevet deres kontrakter med SBBC. Vi er overbeviste om, at tilføjelsen af Ivan og Nicolas er et stort skridt i retningen mod at styrke vores ungdomsafdeling, og vi glæder os meget til at møde dem. Begge trænere er højtuddannede, hårdtarbejdende og vi er sikre på, at de vil hjælpe klubben med at udvikle et fantastisk basketball-program. 


SBBC er for nyligt blevet udnævnt som Årets idrætsforening i Svendborg og er ligeledes nomineret til Årets klub af Danmarks Basketball Forbund (DBBF). Vores medlemstal er forøget med mere end 100 medlemmer i løbet af den seneste sæson, og vi ønsker derfor at tilbyde basketball-træning af højeste kvalitet til vores medlemmer, og fortsætte udviklingen som klub. 


I løbet af den kommende tid vil vi offentliggøre flere detaljer omkring dette års trænerstab, træningsoversigter, kampplaner med mere. 

Vi håber at alle vil byde Ivan og Nicolas velkommen til vores familie i Svendborg Basketball Club! 


Vi ses snart igen!

Bestyrelsen i SBBC

Klubnyheder