Klubnyheder

Argentinsk træner-duo forlænger aftale med Svendborg Basketball Club

3. maj 2021, 22.17

PRESSEMEDDELELSE


Det har været under vanskelige vilkår, at klubbens ungdomstrænere har skulle planlægge og gennemføre træning for klubbens mange ungdomsspillere i denne sæson - en tid hvor skiftende Corona restriktioner har sat sine spor på træningen, der er blevet gennemført både online, udendørs og nu endelig tilbage i hallerne.  Vi er som klub derfor ekstremt glade for den deltagelse der er vist til træningen. At vi efter denne sæson har kunne fastholde og øge klubbens medlemstal, vidner om stor opbakning fra spillere og forældre - TAK for det!


En stor tak skal også lyde til vores Argentinske træner-duo, Nicolas Seijo (Nico) og Ivan Guerrero, som har formået at rykke samtlige spillere sportsligt og skabe holdånd og kammeratskab på vores ungdomshold. At ansætte 2 professionelle fuldtidstrænere har været en satsning klubben har gjort, for at binde basketball-rejsen fra de mindste U7 spillere til U19 og ligaholdet sammen. Vi er derfor også glade for allerede på nuværende tidspunkt at kunne oplyse, at vi har lavet aftale med begge trænere om at forsætte arbejdet i den kommende sæson.

 

Både Nico og Ivan har den højeste træneruddannelse inden for det International Basket Ball forbund og har gennem træner roller i både Argentina og udlandet opbygget erfaring i træning af ungdomsspillere. Ud over deres sportslige kunnen vil spillerne møde 2 yderst engagerede og behagelige personer, der understøtter klubbens vision om at skabe oplevelser og sammenhold for livet gennem basketball.


Vi glæder os til at kunne byde velkommen til en ny sæson med et engageret trænerteam og masser af aktiviteter. Nye medlemmer er altid velkomne og på klubbens hjemmeside www.sbbc.dk  findes der yderligere information eller man er velkommen til at tage kontakt til formand, Karin Olsen, formand@sbbc.dk / 26 44 16 02.Klubnyheder