Svendborg Shooting Camp 2021

Shooting%20camp
Om campen

Hvornår:  

27. jun kl. 17:00 - 21 jul 2021 kl. 15:00

Hvor:  

Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg, Danmark.
Gymnasiehallen, A. P. Møllers Vej , 5700 Svendborg, Danmark

Hvem: 

Alle fra 11 - 19 år. Begynder, Letøvede, Øvede 

Camp-pris: 

1.599 kr. 

Tilmeldingsfrist:  

10. jun 2021

Link til tilmelding: 

https://www.dgi.dk/basketball/arrangementer/202009156032


SVENDBORG BASKETBALL CLUB INVITERER FOR 16. ÅR I TRÆK, TIL SVENDBORG SHOOTING CAMP!

I Svendborg Basketball Club er vi stolte over at kunne tilbyde basketball-camp for 16. år i træk i sommerferien. Det kan kun lade sig gøre fordi vi har et godt koncept, med dygtige og engagerede trænere, frivillige medhjælpere og deltagere. Det er en fornøjelse, at stå i spidsen for sådan et arrangement, når resultatet er svedige ansigter, glade smil, trætte ben og nye bekendtskaber både blandt spillere, trænere og forældre, der ofte kommer langvejs fra. Hvert år ser vi nye ansigter fra alle dele af landet, og det er med til at motivere os til, at forsætte med at udvikle konceptet. 

Hvis du har et ønske om at blive en bedre basketballspiller, er Svendborg Shooting Camp 2021 lige noget for dig. Du bliver hver dag trænet at vores dygtige trænere anført af head coach  Marco Cirini og Rasmus Christensen. Alle trænere har stor erfaring med og kendskab til basketball både som spillere og trænere. Svendborg Shooting Camp er en camp for alle, både drenge og piger, på tværs af niveau og alder. Hvad end du er nybegynder eller har ambition om at blive professionel, hjælper vi dig på vej, og vi giver dig tilmed et stærkt og sjovt fællesskab med de andre campdeltagere undervejs. På vegne af Svendborg Basketball Club og Svendborg Shooting Camp glæder jeg mig til at se nye, såvel som tidligere, deltagere i uge 27 i Svendborg! 

Hvis du ikke allerede har gjort det, så giv vores Facebook-side “Svendborg Shooting Camp” et like, og hold øje med opdateringer og information! 

Rz5a8062
Rz5a7994
Er du vild med basketball? Svendborg Shooting Camp er sommerferiens fedeste basketballoplevelse

Svendborg Shooting Camp er en camp for spillere på tværs af niveau, køn og alder. Hvad end du er nybegynder eller har ambition om at blive professionel, hjælper vi dig på vej, og vi giver dig tilmed et stærkt og sjovt fællesskab med de andre campdeltagere undervejs. 

I Svendborg Basketball Club er vi stolte over at kunne tilbyde basketball-camp for 16. år i træk i sommerferien. Det kan kun lade sig gøre fordi:

  • Et godt koncept, med dygtige og engagerede trænere, frivillige medhjælpere og deltagere
  • En camp hvor resultatet er svedige ansigter, glade smil, trætte ben og nye bekendtskaber både blandt spillere, trænere og forældre, der ofte kommer langvejs fra.
  • Hvert år ser vi nye ansigter fra alle dele af landet, og det er med til at motivere os til, at forsætte med at udvikle konceptet. 

Hvis du har et ønske om at blive en bedre basketballspiller, er Svendborg Shooting Camp 2021 lige noget for dig. Du bliver hver dag trænet at vores dygtige trænere anført af head coach Rasmus Christensen. Alle trænere har stor erfaring med og kendskab til basketball både som spillere og trænere. Svendborg Shooting Camp er en camp for alle, både drenge og piger, på tværs af niveau og alder. Hvad end du er nybegynder eller har ambition om at blive professionel, hjælper vi dig på vej, og vi giver dig tilmed et stærkt og sjovt fællesskab med de andre campdeltagere undervejs. På vegne af Svendborg Basketball Club og Svendborg Shooting Camp glæder jeg mig til at se nye, såvel som tidligere, deltagere i uge 27 i Svendborg!

Værd at vide om deltagergebyret

Inkluderet i deltagergebyret på 1.599 kr. er overnatning og sundt og nærende mad i rigelige mængder. Ligeledes modtager alle deltagere en Shooting Camp gavepakke med camptøj.  Desuden får du redskaber og motivation til at blive en bedre basketball-spiller, og til at øve individuelle færdigheder.

Vi gør opmærksom på at deltagergebyret kan tilbagebetales ved afbud til og med d. 1. juni 2021. Ved afbud efter denne dato refunderes det ikke.    Ved holdtilmelding af mere end 6 spillere – kontakt Karin Olsen på e-mail: formand@sbbc.dk og hør nærmere om rabatmulighed.

Rz5a9521
Følg os på Facebook!
Har du et spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål angående Shooting Camp, er du velkommen til at kontakte formand Karin Olsen.