Nyhedsarkiv

sbbc jubi

  • Registrer

Trænerne til dette års Shooting Camp er så småt ved at finde til Svendborg. De har i årets løb været spredt for alle vinde men mødes i uge 27, hvor de stiller deres basketviden til rådighed for deltagerne på dette års camp. Rune Røboe kommer hertil efter endnu en sæson for Aalborg Vikings, Arnar Gudjonson kommer retur fra Island, hvor han siden primo maj har været sammen med de Islandske ungdomslandshold, Johnell Smith har været et smut hjemme i USA og besøge familien og forhåbentligt ladet batterierne grundigt op, Mikkel Planthinn har været en sæson i det store udland, nærmere betegnet Slovakiet, Rasmus Christensen, Jens Thygesen og Jonas Schaarup har alle spillet for Svendborg Rabbits, hvor det som bekendt blev til et pokalmesterskab, Peter Jensen har spillet i USG i hovedstaden og Camilla Drost har spillet på OdenseBK´s 2 div.hold. Så alt i alt en broget flok men med basketball som fællesnævner.

Derudover får campen besøg af Karen Kotilla fra EVN, der vil give gode træningstips videre samt fortælle lidt om det at gå på EVN (Efterskolen ved Nyborg), Ole Pedersen eller Per Rasmussen fra Hjemly, der gerne vil fortælle om, hvorfor man skal vælge netop Hjemly som efterskole samt Performance Gym, der har forberedt nogle hårde men spændende sessions. Der ud over skal vi en tur i svømmehallen (frivilligt), holde grillparty, spille masser af basketball samt have det sjovt.

Torsdagen afsluttes med finaler, uddeling af diverse præmier til MVP m.v. - her er alle forældre meget velkomne til at komme og heppe.

Vi ses til et par forrygende dage i godt selskab i Svendborg. 

Tilbud fra Svendborg Kommune

svendborgkom logo

Fritidspas

En mulighed for børn og unge i Svendborg Kommune

LINK HER

Træningstider 18/19

Så er der kommet træningstider for den kommende sæson

LINK TIL TRÆNINGSTIDER

Sydfyns Elforsyning

sef logo

Støt din forening eller klub med SupportEnergi igennem Sydfyns Elforsyning

På én aften - under SEF-basket kampen den 21. januar – fik Svendborg Basketball Club glæde af 65 personers støtte via el og naturgasregningen.
I løbet af 2015 og årene fremad, vil det årlig give klubben en samlet udbetaling på ca. 6.500 kr.

Skulle du få lyst til at vide mere om tilbuddet, så følg nedenstående link

SEF.dk