Vores nye frivilligansvarlig, Anette Iglemose, har fået sin ilddåb her i forbindelse med Shooting Campen. Hun har i de sidste par dage arbejdet på at få reg. af klubbens frivillige på plads.

Dette arbejde er afsluttet og der er sendt mail ud via klubmodulet til alle "aktive" mailadresser i systemet. Nogle af jer har måske fået mere en 1 mail og det beklager vi selvfølgelig men håber i tager det med et smil,- al begyndelse er som bekendt svær :)...

Den tilsendte mail indeholder et link til arbejdsplanen vedr. campen, der starter, den 29/6. Byd gerne ind på 1 eller flere opgaver og kender i en, der gerne vil hjælpe os, også fremadrettet med andre opgaver, så kan i sende en mail til Anette på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Håber i tager godt imod vores nye initiativ - hvis der er noget vi er gode til i Svendborg Basketball Club så er det frivillighed - nu vil vi gerne bare have styr på alle dem, der trofast har hjulpet os igennem årene.