Nyhedsarkiv

s5 logo

  • Registrer

Vores nye frivilligansvarlig, Anette Iglemose, har fået sin ilddåb her i forbindelse med Shooting Campen. Hun har i de sidste par dage arbejdet på at få reg. af klubbens frivillige på plads.

Dette arbejde er afsluttet og der er sendt mail ud via klubmodulet til alle "aktive" mailadresser i systemet. Nogle af jer har måske fået mere en 1 mail og det beklager vi selvfølgelig men håber i tager det med et smil,- al begyndelse er som bekendt svær :)...

Den tilsendte mail indeholder et link til arbejdsplanen vedr. campen, der starter, den 29/6. Byd gerne ind på 1 eller flere opgaver og kender i en, der gerne vil hjælpe os, også fremadrettet med andre opgaver, så kan i sende en mail til Anette på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Håber i tager godt imod vores nye initiativ - hvis der er noget vi er gode til i Svendborg Basketball Club så er det frivillighed - nu vil vi gerne bare have styr på alle dem, der trofast har hjulpet os igennem årene.

Tilbud fra Svendborg Kommune

svendborgkom logo

Fritidspas

En mulighed for børn og unge i Svendborg Kommune

LINK HER

Sydfyns Elforsyning

sef logo

Støt din forening eller klub med SupportEnergi igennem Sydfyns Elforsyning

På én aften - under SEF-basket kampen den 21. januar – fik Svendborg Basketball Club glæde af 65 personers støtte via el og naturgasregningen.
I løbet af 2015 og årene fremad, vil det årlig give klubben en samlet udbetaling på ca. 6.500 kr.

Skulle du få lyst til at vide mere om tilbuddet, så følg nedenstående link

SEF.dk