Nyhedsarkiv

sbbc jubi

  • Registrer

U19 SCANIA

I finalen mødte U19 H det finske hold Honka. De blev besejret 63-59 efter en spændende kamp. Det er første gang at SBBC vinder de uoff. Nordiske Mesterskaber og længe siden at et dansk hold er rejst hjem med guldmedaljer i denne række.

 

Malthe Hansen blev MVP i finalen.

Mathias Kelly og Marinus Mouboe kom på All Star holdet. Marinus Mouboe blev også kåret til Årets Scania King (den seneste dansker, der er løbet med den titel er Adama Darboe).

 

Flot præstation af holdet og tak til Steen og Mette Gertz samt Mogens Jensen for at bruge deres påskeferie i Sverige sammen med drengene. Følgende spillere har været med til at hente guldmedaljer hjem til SBBC:Malthe Hansen, Benjamin Steen-Andersen, Marinus Mouboe, Mathias Kelly, Mathias Meyer, Mads Gertz, Niels Møller, SørenMørkeberg, Kasper Knudsen og Ole Jensen. 

 

Allerede i aften kl. 20.15 skal holdet være klar igen – her kommer EBAA på besøg, til den 3. og afgørende semifinalekamp for U18 H. Kampen spilles i Svendborg Idrætscenter.

Tilbud fra Svendborg Kommune

svendborgkom logo

Fritidspas

En mulighed for børn og unge i Svendborg Kommune

LINK HER

Træningstider 18/19

Så er der kommet træningstider for den kommende sæson

LINK TIL TRÆNINGSTIDER

Sydfyns Elforsyning

sef logo

Støt din forening eller klub med SupportEnergi igennem Sydfyns Elforsyning

På én aften - under SEF-basket kampen den 21. januar – fik Svendborg Basketball Club glæde af 65 personers støtte via el og naturgasregningen.
I løbet af 2015 og årene fremad, vil det årlig give klubben en samlet udbetaling på ca. 6.500 kr.

Skulle du få lyst til at vide mere om tilbuddet, så følg nedenstående link

SEF.dk