Nyhedsarkiv

sbbc jubi

  • Registrer

U-18 er startet året med at tage til Lund.

Fredag

Vi har været i en svær pulje og spillet tre kampe med to sejre og et nederlag som resultat. Dette betyder, at vi skal spille A-slutspil i weekenden.
Første kamp spilede vi med stor hastighed og udspillede vores tyske modstandere. I anden kamp holdt vi desværre en scoringspause på 10 minutter, hvilket betød, at vi tabte med 4. Derfor skulle vi vinde den sidste kamp mod U-ball fra Holland. I en meget lige kamp trak vi fra til sidst og vandt med 6.
Mange af jer har sikkert været til stævne i Sverige og vil kunne genkende billedet fra fredagens aftensmad.

 

Lørdag
Vi spillede 1/16-dels finale mod Helsingborg. Vi var denne gang klar fra første fløjt og kom hurtigt foran. Herfra kontrollerede vi kampen, især spillede vi en stærk forsvarskamp. Vi tillod kun Helsingborg 4 point i første halvleg.
Dagens sidste kamp var 1/8-dels finale mod Hjemly, en kamp drengene havde glædet sig til at spille. Igen kom vi stærkt fra start, og denne gang fik vi også vores angreb til at fungere. Efter en hurtig og velspillet kamp fik vi en forholdsvis sikker sejr. Dejligt, da vi tidligere på året var tæt på at tabe til Hjemly i turneringen.

Søndag - finaledag.
Vi startede dagen kl. 6.15 med at spise morgenmad, derefter gik vi til Eos-hallen og spillede kvartfinale mod norske Bærum. Efter en lige første halvleg trak nordmændene fra og førte med ti point i starten af 2. halvleg. Men med en kæmpeindsats kæmpede vi os tilbage. Vi blev ved med at holde vores aftaler, og vi blev ved med at turde skyde og tage den til kurven. Vi sluttede med at vinde med 7.
Semifinale mod Eba kl. 11.
Efter at vi havde været tilbage på skolen og pakke tog vi ud til Tunø-hallen. Vi spillede en god og kontrolleret kamp, men selvom den var tæt, førte vi hele tiden med 4-6 point. Efter at have fejret sejren kørte nogle af forældrene os tilbage til skole og opmagasinerede vores bagage i bilerne, mens vi gik ned i byen for at spise. Efter at vi havde ventet 15 min. på Sunset, var det lidt nedtur at få at vide, at de ikke havde mere brød. Det betød, at vi måtte skynde os at finde et andet sted at spise. Derefter ned til den store idrætshal og spille finale kl. 15.

Finale
Foran ca. 1500 tilskuere løb drengene ind under følgespots, lysshow, høj musik og røg - fed stemning.
Selve kampen mod Basket Academie fra Zwolle Holland var opvisning i at spille koncentreret og være på når det gælder. Alle udfyldte deres roller, og alle viste, at vi var en enhed, der stod sammen. Da vi så samtidigt spillede godt, blev det en mærkelig finale, som vi fuldstændigt sad på. Efter 10 minutter førte vi med 20-5. Ved pausen havde vi holdt dem på 8 point. Slutresultat 37-17 til SBBC.
Hjemtur til Svendborg er sjovere med en stor pokal i midten.

Steen og Mogens

Tilbud fra Svendborg Kommune

svendborgkom logo

Fritidspas

En mulighed for børn og unge i Svendborg Kommune

LINK HER

Træningstider 18/19

Så er der kommet træningstider for den kommende sæson

LINK TIL TRÆNINGSTIDER

Sydfyns Elforsyning

sef logo

Støt din forening eller klub med SupportEnergi igennem Sydfyns Elforsyning

På én aften - under SEF-basket kampen den 21. januar – fik Svendborg Basketball Club glæde af 65 personers støtte via el og naturgasregningen.
I løbet af 2015 og årene fremad, vil det årlig give klubben en samlet udbetaling på ca. 6.500 kr.

Skulle du få lyst til at vide mere om tilbuddet, så følg nedenstående link

SEF.dk