Århus Cup 2013:

vinder

SBBC havde i år U 18 Herre med til Århus Cup. Truppen er ved at finde sammen og deltagelse ved dette stævne, lå fint i tråd med forberedelserne til den kommende U 18 landsdækkende turnering. Gutterne drog af sted fredag eftermiddag mod Åbyhøj, hvor Coach Arnar havde arrangeret en træningskamp fredag aften mod Åbyhøjs 1. divisionsnedrykkere.

 

Det var efter alles udtalelser en absolut god kamp, hvor de unge mænd mødte erfarne spillere, heraf flere ex. Ligaspillere. SBBC U 18 opnåede et overtag i sidste del af kampen og med kun 10 sekunder tilbage, førte SBBC med 4 point. Dog endte kampen i sidste sekund, med 1 points føring til Åbyhøj, der således vandt. Der blev gået til sagen og man kunne se hele følelsesregisteret udlevet på Åbyhøjs hold og trænere. Flot spillet af de unge.

Lørdag morgen startede Århus Cup 2013.

Idéen bag deltagelsen i denne cup, var dels at teste holdet og dels at prøve de indlærte systemer af. SBBC U 18 vandt alle kampene.

Kampene blev afviklet med 2 x 15 min, og resultaterne var som følger:
Svendborg – Aabyhøj 41-20
Svendborg – Risskov Efterskole 53-11
Svendborg – Aabyhøj 41-20
Svendborg – Skovbakken 2 51-40
Svendborg – Rendsburg (semifinale) 43-15
Svendborg – Skovbakken 2 39-35
Finalen blev vundet og der vil blive finpudset og justeret herfra op mod turneringen.
Det har været en rigtig god tur for de unge mænd, der hygger sig i hinandens selskab. Et par enkle skader som et flækket øjenbryn og en flækket læbe mm, blev behandlet kyndigt af holdleder Mogens. Alt i alt et godt arrangement.
En tak til forældregruppen, der igen mødte talrigt op til finalen.

foraeldre