vaerloese1

 

Et mix af en gruppe hårdt arbejdende unge talenter, engagerede trænere, en stærk forældregruppe og støtte fra SBBC har tilsammen givet dette flotte resultat.
Intet mindre end en fantastisk turnering 2012/2013, hvor de unge mænd blev nr. 2 i det indledende grundspil, en flot indsats i Scania Cup, og nu en finaleplads i den bedste U18 række, om Danmarksmesterskabet.
Flot gået drenge!

 

 


Efter kvartfinalen mod "Hjemly" var i hus, ventede den anden semifinale deltager, Værløse, der med sin brede trup, herunder flere landsholdspillere.
I den første semifinale kamp på "vores" hjemmebane i gymnasiehallen, fik vi en brat opvågning. Efter en god start, mistede vi pusten og gik således til pausen med et lidt skidt resultat. I pausen, fik AG system på de unge mænd, der gik på banen som et forvandlet hold og med støtte fra de rigtigt mange fremmødte tilskuere, fik drengene vendt kampen. Kampen endte således 80 – 74 til Svendborg.
Anden semifinale mod Værløse, foregik torsdag. D. 18. april. Værløse havde ryggen mod muren, da de havde tabt den første semifinalekamp og nu skulle de vinde, og SBBC drenge kom ikke rigtigt fra start og var således bagud med ca. 10 - 14 i et stykke tid. Kræfterne blev mobiliseret i sidste quarter, som Svendborg vandt ved disciplineret forsvarsspil samt fantastisk offensivt holdspil, der blandt andet resulterede i, at Værløse fik to af deres toneangivende spiller på bænken med 5 fejl. Ordinær kamp endte 95-95 og kampen gik i OT. I OT fortsatte Svendborg sit flotte spil og kørte således kampen hjem til slutresultatet 118-114.


Forude venter således finalerne, bedst af 3 i mod ESSA 95. Kampene spilles:
Tirsdag d. 23/4 kl. 20.15 i Vejlby- Risskov Hallen
Lørdag d. 27/4 kl. 15.00 i Gymnasienhallen, Svendborg
Onsdag d. 1/5 kl. 18.00 i Vejlby- Risskov Hallen
Endnu engang et stort tillykke til drengene og Arnar Gudjonsson samt hele SBBC.