Nyhedsarkiv

sbbc jubi

  • Registrer
DIF inviterer til VIP inspirationsdag for 100 ungdomstrænere i Idrættens Hus, Brøndby den 7. oktober fra 9.30 til 16.30

Brænder du for at give unge en god oplevelse med deres idræt og for at udvikle unge gennem idrætten, så skynd dig at søge en gratis plads på VIP dagen for ungdomstrænere. Alle som træner et ungdomshold med udøvere mellem 13 og 18 år i en idræt under et af DIF's specialforbund kan ansøge.

Du får
. fyldt energidepoterne op med ny inspiration til trænerrollen
. mere viden om hvem de unge er
. "en på opleveren" sammen med 99 andre ungdomstrænere
. konkrete idéer til nye team-træningsøvelser
. mulighed for at blive ambassadør for DIF's nyeste ungdomstrænerkursus "TeenCoach" og få lækkert sportsudstyr til dig selv
. en fed goodie bag
. fuld forplejning hele dagen
. mulighed for gratis overnatning i Idrættens Hus fra lørdag den 6.10. til søndag den 7.10., hvis du kommer fra Jylland eller Bornholm (begrænset antal pladser)
. gratis billet til superligakampen mellem Brøndby IF og AaB såfremt kampen spilles den 7. 10. 2012 kl. 19.00 (kampdato og tidspunkt er ikke fastlagt endnu)

DIF er vært for arrangementet, som er gratis for 100 udvalgte ungdomstrænere, som ønsker at være ambassadører for DIF´s TeenCoach kursus. Som ambassadører forpligter man sig til at være en god rollemodel for andre ungdomstrænere i holdning og handling og bliver belønnet med personligt udstyr, når man opretter et TeenCoach kursus lokalt.

Tilmeld dig her: http://event.dif.dk/vip-dag

DIF udvælger 100 deltagere til VIP dagen den 13. september. Den 13. september er også sidste ansøgningsfrist. Vi tilstræber at få sammensat en bred gruppe med repræsentation fra forskellige idrætter og fra alle landsdele.

Yderligere information: Helle Carlsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. telefon 4326 2051

DIF sætter med arrangementet fokus på bredde-ungdomstræneren, som primært lægger vægt på at fastholde alle typer unge i idrætten og give dem gode oplevelser for livet.

VIP dagen er arrangeret af DIF og støttet af TrygFonden

Denne mail kan ikke besvares

Tilbud fra Svendborg Kommune

svendborgkom logo

Fritidspas

En mulighed for børn og unge i Svendborg Kommune

LINK HER

Træningstider 18/19

Så er der kommet træningstider for den kommende sæson

LINK TIL TRÆNINGSTIDER

Sydfyns Elforsyning

sef logo

Støt din forening eller klub med SupportEnergi igennem Sydfyns Elforsyning

På én aften - under SEF-basket kampen den 21. januar – fik Svendborg Basketball Club glæde af 65 personers støtte via el og naturgasregningen.
I løbet af 2015 og årene fremad, vil det årlig give klubben en samlet udbetaling på ca. 6.500 kr.

Skulle du få lyst til at vide mere om tilbuddet, så følg nedenstående link

SEF.dk