Som I sikkert ved, opretter Svendborg Kommune fra august 2013 sportsklasser for sportstalenter på Nymarkskolen for 7.-8. klasse (fra august 2014 vil der være sportsklasser for 7.-9. klasse). De talenter, der i første omgang kan søge om indskrivning til sportsklasserne, er altså elever i nuværende 6. og 7. klasse.

Idrætsklubberne er vigtige samarbejdspartnere, både når talenterne skal beslutte om de skal søge om indskrivning til sportsklasserne, og når den daglige træning i klasserne skal koordineres med klubtræningen. Vi vil derfor meget gerne invitere alle trænere og ledere fra idrætsklubberne til informationsmøder, hvor vi vil give en grundig orientering om konceptet for sportsklasser og den hverdag, eleverne vil få på Nymarkskolen.

 

 

Vi orienterer om sportsklasser ved informationsmøder i Svendborg Idrætscenter:

Tirsdag, den 8. januar 2013 kl. 19.00
Onsdag, den 9. januar 2013 kl. 19.00
Torsdag, den 10. januar 2013 kl. 19.00

Tilmelding til møderne er ikke nødvendig.

Vi håber meget, at I vil prioritere at deltage med så mange trænere som muligt, da trænerne skal samarbejde med talenterne og deres forældre, når de skal søge om indskrivning i sportsklasserne.

Vi vedhæfter brochure, plakat og koncept for sportsklasser, og håber I vil være behjælpelige med at sende denne mail videre til jeres trænere.

Link brochure

Link plakat

Link koncept

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte enten Carsten Rasmussen, Nymarkskolen, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. nr. 51 54 58 77, eller Jannie Kaae på nedenstående telefon eller mail.

Mange hilsner

Jannie Kaae

Elitesekretariatet
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Tlf. 62 23 30 37/30 63 62 38
www.svendborgelite.dk