Kære basketball-klub,

Herrelandsholdets skal spille EM-kvalifikationskampe imod Østrig, Schweiz og Luxembourg i august. Alle tre kampe spilles i Forum Horsens. I den forbindelse vil vi gerne se så mange af jer til kampene som muligt. Samtidig vil vi gerne give klubberne en mulighed for at købe billetter til en gunstig pris.

DBBF vil derfor gerne invitere alle formænd og næstformænd i klubberne gratis til kampene.

Samtidig tilbyder vi, at alle klubber kan købe billetter til halv pris, hvis I køber mere end 10 stk. Det vil sige 25 kr. for børn(til og med 15 år) og 50 kr. for voksne.

Sidst vi sendte denne mail ud havde der sneget sig en fejl ind i email-adressen til tilmelding, så nogle af jer fik en fejlmelding når I forsøgte at tilmelde jer. Den er nu rettet. Flere af jer har dog på trods af fejlen fået meldt jer til og købt billetter - og vi glæder os til at se jer i Forum Horsens.

I bestiller billetterne ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor mange billetter I skal bruge. Vi skal have besked senest to dage før den pågældende kamp.

Vi håber at I vil være med til at bakke op om landsholdet og bidrage til den gode stemning i Forum Horsens. Vi glæder os til at se jer.

Danmark - Østrig: 4. august kl. 15.00 i Forum Horsens

Danmark - Schweiz: 10. august kl. 19.00 i Forum Horsens

Danmark - Luxembourg: 16. august kl. 19.00 i Forum Horsens

Med venlig hilsen / Kind Regards

Mathias Bach

Udviklingskonsulent