Junior DamerLørdag d. 16 +17. juni var sbbc's junior dame hold til mini stævne på EVN.
9 Spillere var afsted til stævne, som var arrangeret af EVN. Yderligere tre hold var med. to hold fra Næstved og et hold fra Horsens.

Pigerne var spændte på at deltage og glædede sig til at spille mod piger på deres egen alder. Hele sæsonen har de været tilmeldt drenge rækken, fordi der ikke er andre junior dame hold at spille mod.
Lørdag var der indskrivning, info, og efter aftensmaden, som blev spist sammen med eleverne på EVN, blev der spillet kampe. Pigerne var ikke så heldige at vinde deres kampe, men de synes det var sjovt og meget anderleds at spille mod piger end drenge, som de ellers var vandt til. Pigerne spillede nogle rigtig gode kampe og alle gjorde et godt stykke arbejde.
Lørdag aften var der mulighed for at se film eller bare slappe af som man havde lyst. i Sbbc's "lejr" blev der ro kl. 0:30...
Søndag morgen kl 8.00 var der morgenmad og senere var det tid til at spille de sidste kampe. Den sidste kamp SBBC pigerne spillede, vandt de! Det var en fed oplevelse og en rigtig god afslutning på et hyggeligt stævne og en god sæson.
Efter kampafslutning var der et par konkurrencer som pigerne hyggede sig med.. Alt i alt en god og sjov oplevelse og vi deltager gerne igen hvis det bliver aktuelt.


Junior Dame
Junior Dame
Junior Dame
Junior Dame